Over ons

Wie zijn we

 

Sedert de start in 1989 profileert Verdonck Professional Partners zich consequent als een deskundig en onafhankelijk dienstverlener met een grote betrokkenheid bij het aantrekken, screenen en in dienst houden van talentvol personeel.

Onze LAT-relatie met talrijke organisaties en bedrijven is gestoeld op constante resultaten, een grote tevredenheid bij alle betrokken partijen en een maximale toegevoegde waarde voor de opdrachtgever.

Met een ruime ervaring in de analyse van organisatieculturen en -structuren stellen wij adequate oplossingen voor, rekening houdend met de tendensen op de actuele arbeidsmarkt.

Onder het motto “amateurisme is te duur” profileren wij ons als experten in de evaluatie van mensen in diverse beroepen en professionele contexten.

Naast praktijkkennis kan je rekenen op gefundeerde adviezen van universitair geschoolde consultants met de nodige knowhow op vlak van screening, assessment centers en betrouwbare softwaretools bij het vergelijken met diverse referentiegroepen.

Samen zoeken wij naar langetermijnoplossingen en staan wij garant voor een systematische follow-up van de eigen adviezen “in the field”.

Jos Verdonck
personeelspsycholoog (Ma)
zaakvoerder

Maarten Ghesquiere
HR-Consultant (MSc)
Zaakvoerder